Влез в акаунта си

ТЕХНИЧЕСКИ КАМЪК CIMSTONE – ПРОСТ, ДИНАМИЧЕН, ЕСТЕСТВЕН!Вие сте тук:

Добавете стойност към жилищните си пространства!

Съвременните тенденции в интериора следват няколко основни изисквания – прост и изчистен дизайн, който едновременно създава динамика и прилага естествени материали. Техническият камък Cimstone отговаря и на трите критерия, поради което е толкова търсен, практичен и приложим в много видове помещения – от кварцови кухненски плотове и острови до гърбове на кухни, бани, фоайета и стълбища не само в домовете ни, но и в офисите ни, в хотелите, където отсядаме за почивка, и в лабораториите и болниците, където се лекуваме.

Простотата на дизайна и изтънченият продукт като материал – кварц и смола, позволяват съчетаването на техническия камък Cimstone с различни интериорни стилове, различни материали на мебелите в помещението и различни цветови комбинации. Цветовите вариации са неутрални и с ненатрапчиви шарки, така че да отговарят на всички вкусове – от най-простите до най-екстравагантните.

Динамиката се формира от елегантните шарки и текстури, които понякога имат видим ефект, въпреки изключително гладката повърхност на техническия камък, за разлика от естествените. Тук идва моментът на визуална оригиналност, която обаче не нарушава изключителната практичност, по отношение на лесната експлоатация и поддръжка. Какво по-хубаво от това да се сдобиете с ефектен интериорен елемент, а именно един от най-видимите и най-често използваните в кухнята ви – плотът или островът, който в същото време не ви създава проблеми при почистването и готвенето върху него!

И не на последно място – естествеността на техническия камък в никакъв случай не е на последно място по важност в критериите за избор на материал за плота в нашата кухня. Защото техническият камък Cimstone, внасян и разпространяван в България от фирма АР Комерс, не е изкуствен материал. Не би било правилно в интериора ви да има изкуствени материали като пластмаса, ламинат, бетон или кориан наред с естествените – дърво, метал и камък.

Изграждането на мечтания дом е важен етап в живота на всяко семейство, на всеки човек! Понякога то отнема години и сериозни финансови инвестиции! Ето защо е важно да се замислим за материалите, които влагаме в него! Колко естествени са те, колко са издръжливи, колко са практични! Изборът в днешно време е голям, но в същото време при добро и информирано проучване е лесен!

Когато избирате материал за кухненския си плот или остров – единственият материал, който съчетава най-важните критерии – семпъл и в същото време уникално красив дизайн, динамика, естественост и практичност, е техническият камък Cimstone, внасян и разпространяван в България от АР Комерс!