Влез в акаунта си

Кои са най-надеждните автомобили?

Когато купувате нов автомобил, един от най-важните фактори е неговата надеждност. Въпреки че съвременните автомобили са проектирани така, че да издържат дълго, някои модели превъзхождат други. Най-надеждните автомобили ще се държат добре на пътя, ще предлагат по-добра безопасност, ще имат по-добра икономия на гориво и ще предлагат Интериорна декорация – Що е то и как да преобразим дома си? по-добри функции, без да имат каквито и да било прегъвания, които обикновено се свързват с преработката на ранните модели.проверка на винетка

Consumers Reports е източникът за безпристрастни оценки на автомобили. Според тази надеждна организация най-надеждните автомобили за 2021 г. са от марки като Audi, Buick, Hyundai и Toyota.

Проучването на Consumer Reports се основава Интериорна декорация – Що е то и как да преобразим дома си? на анкетиране на повече от 400 000 души, които притежават автомобили от настоящото поколение, произведени през последните три години. Собствениците са помолени да оценят работата на двигателя, възможностите Архитектурен план на сграда – какво е нужно да знаете за него? за инфоразвлекателни системи, системите за безопасност и други аспекти на своите автомобили. Toyota и нейната луксозна марка Lexus обикновено се представят добре като цяло, както и корейските марки като Hyundai и Kia. Корейските автомобили често превъзхождат своите японски конкуренти, включително Nissan, Honda, Infiniti и Acura.винетки

Когато се нуждаете от надежден автомобил, проектиран да издържи дълго, не търсете повече от тези модели с най-висок рейтинг:

Toyota Prius

Дългогодишният хибриден автомобил на Toyota оглавява списъка на Consumer Reports за надеждност. Prius се задвижва от 1,8-литров четирицилиндров двигател с електромотор, който осигурява комбинирана мощност от 121 конски сили. Задвижването на всички колела вече е налична функция за моделите от 2021 г., а моделът, който тествахме, постигна 47 mpg по нашия тестови маршрут за икономия на гориво при движение по магистрала със 75 км/ч.винетка проверка

Lexus NX

Един от най-малките SUV модели на Lexus, NX, е с размери, подобни на тези на Toyota RAV4. Той може да бъде с четирицилиндров двигател с турбокомпресор или с хибридно задвижване, което го прави донякъде уникален на пазара на малки луксозни SUV. Моделът от 2021 г. е последният от това поколение, тъй като за моделната 2022 г. е предвидено NX да бъде изцяло преработен.vinetki.bg

Buick Encore

Като единственото предложение с американска марка, което попада в списъка на топ 10 на Consumer Reports, Buick Encore се крепи много Архитектурен план на сграда – какво е нужно да знаете за него? на малките си рамене. Той е най-малкият SUV на Buick и е механично сходен с Chevrolet Trax. Всички те се предлагат с четирицилиндров турбодвигател с мощност 138 к.с. и могат да бъдат с опционално задвижване на всички колела.bulgaria vignette

Lexus GX

GX е средният SUV на Lexus и се предлага стандартно с голям V-8 двигател. Големият му пътен просвет улеснява избягването на препятствия извън пътя, а капацитетът му за теглене от 6500 кг му дава повече възможности от средния луксозен SUV.

Honda HR-V

С прекратяването на производството на субкомпактния хечбек Fit, HR-V от 2021 г. е най-малкият автомобил в гамата на Honda, но миниатюрните му размери крият гъвкав и удобен за превоз на товари интериор. Всички модели се предлагат с четирицилиндров двигател със 141 к.с., но неговата мощност е доста слаба и водачите с оловни крака може да я сметнат за недостатъчна.

Toyota Prius Prime

Присъединяващата се към електрическата мрежа хибридна версия на Prius, Prius Prime, предлага пробег от 25 мили само на електричество и още по-краен стил. Когато тествахме Prius Prime, той постигна 49 mpg по нашия тестови маршрут за икономия на гориво на магистрала със 75 км/ч, което го прави малко по-ефективен от обикновения Prius. Всички модели се предлагат с една и съща задвижваща система със 121 к.с.

Hyundai Kona

Със смел стил и забавен за шофиране характер Hyundai Kona е един от любимите ни малки SUV автомобили. Той се предлага с четирицилиндров двигател със 147 к.с. или с четирицилиндров двигател с турбокомпресор със 175 к.с.; препоръчваме втория, който осигури енергично ускорение по време на тестовете ни. Интериорът на Kona не е толкова гъвкав, колкото този на HR-V, но все пак предлага достатъчно място за товари и пътници.

Audi A5

Предлаган и като купе, и като кабриолет, A5 е входното ниво на луксозния модел с две врати на Audi. Всички модификации се предлагат с четирицилиндров турбодвигател, който развива 261 конски сили; стандартно се предлага и известната система за задвижване на всички колела Quattro на марката. Купувачите, които търсят допълнително пространство за хора и товари, трябва да разгледат подобния модел A5 Sportback, който добавя две врати и голям багажник.

Audi A4

След като A5 попадна в списъка, не е изненада, че тук виждаме и седана Audi A4. Той е механично сходен с A5, но предлага по-традиционна форма на луксозен автомобил. A4 може да се поръча със същия задвижващ агрегат като A5 – турбо четирицилиндров двигател с 261 к.с., но се предлага и с двигател от начално ниво, който развива 201 к.с.

Mazda CX-5

През последните няколко години възхвалявахме достойнствата на Mazda CX-5, като я включихме в годишния ни списък 10Best за 2021, 2020, 2019 и 2018 г. Тя безпроблемно съчетава забавната за шофиране природа на марката Mazda с почти луксозен салон и икономичен задвижващ агрегат. Може да се получи с мощен четирицилиндров турбо двигател и задвижване на всички колела, но по-евтиният четирицилиндров двигател без турбо е почти толкова добър.